Hirbrid felhő megoldások

Azoknak a vállalatoknak, melyek a publikus és privát felhőmegoldások, valamint az on-premise alkalmazások hibridjét tervezik bevezetni, olyan partnerre van szükségük, amely mind a hármat megérti.

A lokális adatközpont és a felhő összekapcsolása

Segítünk Önnek megteremteni azt az informatikai és irányítási környezetet, amely összekapcsolja a lokális infrastruktúrát és a felhőt, valamint képes mindkettő menedzsmentjére, a költségek kontrollálására és az elvárt biztonsági szint biztosítására.

Szerver? Azure Cloud? Amazon AWS?

Segítünk az optimális hardver (szerver, hálózati eszközök) kiválasztásában, leszállítjuk és akár a helyszínen üzembe is helyezzük. Az IT feladatok ismeretében kiválasztjuk az optimális felhő szolgáltatót és a szükséges szolgáltatások körét. Hibrid felhő: teljes útmutató döntéshozóknak.

Üzemeltetés és finomhangolás

A hibrid felhő infrastruktúra megteremtése után következhet a tesztelés/éles üzem, a szükséges finomhangolások és szükség szerint további költségcsökkentést célzó optimalizálás: 10 bevált módszer az Azure felhős kiadások csökkentésére.

AMD EPYC™ 7002 szerver és workstation

Konfigurálható AMD EPYC™ 7002 (Rome) alapú szerver gépek és munkaállomások széles választékát kínáljuk a piacvezető OEM gyártóktól, beleértve a Supermicro-t és az ASUS-t is.

ASUS egyutas EPYC, 1U rack szerver gép →
ASUS kétutas EPYC, 1U rack szerver gép →
ASUS kétutas EPYC, 2U rack szerver gép →
Ismerje meg az AMD szervereket!

Real.Com-94 Informatikai Kft. - a létező legrugalmasabb szerver és munkaállomás megoldásszállító

Keressen bennünket bizalommal!  |  Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  |  Tel: +36 (30) 525-2969