Fujitsu PRIMERGY szerverek

PRIMERGY torony és rack szerverek

A Fujitsu rack szerverek átfogó családja

A PRIMERGY RX rack szerverek - a tökéletes platformok az Ön vállalati folyamataihoz szükséges dinamikus infrastruktúrák felépítéséhez napjainkban és a következő évtizedben. Ipari szabványok alapján épültek, a következő lényegi szolgáltatásokra összpontosítanak: energiahatékonyság, megbízhatóság, virtualizációra optimalizálva, egyszerű üzemeltetés és karbantartás, rugalmasság a jövőre nézve. Ezért a kimagasló költséghatékonyság tekintetében különösen megfelelnek az Ön kívánalmainak. Optimális üzemeltetési költségek és hosszú távú használhatóság, amely megfelel az Ön ügyfelei által megkövetelt információtechnológiai minőségnek. Testre szabott szolgáltatáscsomagjainkkal a legjobb támogatásra számíthat informatikai rendszeréhez.

Fujitsu Server PRIMERGY RX100 S7p PRIMERGY RX100 S7

A Fujitsu PRIMERGY RX100 S7p egy belépő szintű, egyfoglalatos 1U magas rack szerver, mely kis költségvetésű, ennek ellenére nagy energiahatékonyságú megoldás. A lehetséges bővítések széles választékával bír, hogy minden egyéni igénynek megfeleljen. Az RX100 S7p szerver az infrastruktúra- és kommunikációs alkalmazásokra optimalizált. Akár 32GB RAM és 4 db. 2,5"-os merevlemez-meghajtó installálható, valamint 3 PCIe bővítőhely áll rendelkezésre.

 

Fujitsu Server PRIMERGY RX200 S7 PRIMERGY Rack Server RX200 S7

A Fujitsu Server PRIMERGY RX200 S7 rack szerver az új Intel® Xeon® E5 termékcsalád kiemelkedő teljesítményét, a memória akár 768 GB-ig terjedő bővíthetőségét és akár 94%-os energiahatékonyságot nyújt – mindezt egy 1U méretű, helytakarékos házban. A PRIMERGY RX200 S7 ennél fogva ideális virtualizációs és számítási felhő rendszerek esetén, kis adatbázisoknál és nagy teljesítményű számítógépes rendszereknél egyaránt.

 

Fujitsu Server PRIMERGY RX300 S7 PRIMERGY Rack Server RX300 S7 2.5-inch

A Fujitsu Server PRIMERGY RX300 S7 egy 2U méretű, a sokoldalúság és a bővíthetőség középpontba helyezésével minden üzleti alkalmazás esetén optimális, kétfoglalatos rack szerver, ami akár 16 merevlemezes meghajtót, akár 7 PCIe Gen 3 kártyát és akár 768 GB RAM-ot támogat. Az új Intel® Xeon® E5 termékcsalád csúcsteljesítményének és az elérhető bővítőkészleteknek köszönhetően az RX300 a jövő kihívásainak való megfelelést is biztosítja.


 

Keressen bennünket Ha bármilyen kérdése van, vagy konkrét és részletes árajánlatra lenne szüksége,
írjon: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy hívja kollégánkat: +36 (30) 525-2969