Rack szerverek

Intel JBOD2000 2U rack szerver storage

Intel JBOD2000 2U rack storage szerver 1

 

Intel logoAz átlagosnál sokkal nagyobb, jónéhány TB tárhelyre van szükség, de nincs keret topkategóriás enterprise tárolóra? A megoldás az Intel JBOD2000 storage rendszere lehet, mellyel végtelenül egyszerűen kiterjeszthető egy bármilyen Intel szerver háttértára. Úgy képzelje el, mintha az Intel rack szerverében lévő Hot-Swap diszk keretek száma - és így a tároló kapacitás is - egy csapásra megsokszorozódna.

Az Intel JBOD2000 storage rendszer 12 db. 3.5"-os, vagy 24 db. 2.5"-os verzióban rendelhető és akár 48TB kapacitásig bővíthető diszkekkel. A JBOD tároló egy, vagy a nagyobb IO teljesítményért két Delock miniSAS SFF8088 kábellel csatlakoztatható a meglévő rack szerver külső portos RAID kártyájához és a szerver máris úgy látja a JBOD storage-ban lévő diszkeket, mintha a sajátjai lennének, a RAID kártyától függően definiálhatók a RAID kötegek. A skálázhatóság és a növelt megbízhatóság érdekében redundáns tápegységgel és dupla expanderrel is rendelhető a JBOD storage rendszer, így akár több JBOD is egymás után fűzhető, kaszkádolható akár hibatűrő klaszter módban is.

Bővebben...

Intel E3-1200v2 Xeon 1U rack szerver (Sandy Bridge)

Intel E3-1200v2 Xeon 1U rack szerver 1

 

Intel logoA megfizethető kisvállalati Intel Xeon 1U rack szerver! Intel E3-1200v2 Xeon (Ivy Bridge) processzorra épülő, elképesztően kompakt és alacsony fogyasztású, de meghökkentően erős általános célú kiszolgáló. Akár Hot-Swap, akár fix beépítésű 3.5"-os diszkekkel is rendelhető, ami kiváló ár/érték viszonyt eredményez. Természetesen SSD-kkel is szerelhető a kobinált Hot-Swap kereteknek köszönhetően.

Általában két diszkkel szállítjuk, melyek RAID 1 (tükrözött) kötegben vannak szervezve a biztonság érdekében. Természetesen további diszkekkel is bővíthető. A négymagos processzor HT (Hyper Threading) alkalmazása mellett, akár 32 GB memória és hardveres RAID vezérlő installálásával minden további nélkül alkalmazható pl. egy virtualizációs környezet kialakításához. Egy kisebb vállalat (20-50 felhasználóval) szerveres igényeit (Emai-l és fájl szerver, domain kontroller, vállalatirányítási rendszer, stb.) gond nélkül kielégítheti.

Bővebben...

Intel E5-2600 Xeon torony szerver (Sandy Bridge-EP)

Intel E3-1200v2 Xeon 1U rack szerver 1

 

Intel logoMinőség, Érték és Teljesítmény. Topkategóriás, E5-2600 sorozatú (Sandy Bridge-EP) Xeon processzorra épülő, kétutas, szabadon konfigurálható szerver. A megbízhatóság növelése érdekében redundáns tápegységgel és redundáns hűtőventillátor szettel is rendelhető.

Akiknek az egyprocesszoros Sandy Bridge szerverek által nyújtottnál lényegesen nagyobb teljesítményre van szüksége, azok nagyra fogják értékelni a legújabb generációs kétutas Sandy Bridge-EP technológiát. Skálázhatóságban verhetetlen: két E5-2600-as processzor, 16DIMM memóriafoglalat, nyolc 3,5"-os, vagy 2,5"-os Hot-Swap diszk, négy gigabites Ethernet (NIC), Remote Management Module 4 távmenedzsment modul. Ugye elég lesz?

Bővebben...

Intel E5-2600 Xeon 2U rack szerver (Sandy Bridge-EP)

Intel E3-1200v2 Xeon 1U rack szerver 1

 

Intel logoMinőség, Érték és Teljesítmény. Topkategóriás, E5-2600 sorozatú (Sandy Bridge-EP) Xeon processzorra épülő, kétutas, szabadon konfigurálható rack szerver. A megbízhatóság növelése érdekében redundáns tápegységgel és redundáns hűtőventillátor szettel rendelhető.

Akiknek az egyprocesszoros Sandy Bridge szerverek által nyújtottnál lényegesen nagyobb teljesítményre van szüksége, azok nagyra fogják értékelni a legújabb generációs kétutas Sandy Bridge-EP technológiát. Skálázhatóságban verhetetlen: két E5-2600-as processzor, 16DIMM memóriafoglalat, nyolc 3,5"-os, vagy 2,5"-os Hot-Swap diszk, négy gigabites Ethernet (NIC), Remote Management Module 4 (RMM4) távmenedzsment modul. Ugye elég lesz?

Bővebben...

 

Keressen bennünket Ha bármilyen kérdése van, vagy konkrét és részletes árajánlatra lenne szüksége,
írjon: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy hívja kollégánkat: +36 (30) 525-2969