Adatvédelmi nyilatkozat

Cégünk számára kiemelt fontosságú cél a www.realcom.hu weblap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük, és gondoskodunk azok biztonságáról. Esetleges regisztrációját, és ezzel együtt minden személyes adatát írásos kérés esetén bármikor töröljük. A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell eljuttatni. A Real.Com-94 Kft. a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat. A Real.Com-94 Kft. az Ügyfél kérésére a Real.Com-94 Kft. által kezelt személyes adataival kapcsolatban tájékoztatást ad, illetve azokat az Ügyfél kérésére módosítja.

A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat a www.realcom.hu weplapot üzemeltető Real.Com-94 Informatikai Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevélre feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat. A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják.

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is. Kizárólag a www.realcom.hu weblaphoz kapcsolódó információkat továbbítjuk hírleveleinkben. Más cégek által szponzorált cikkeket, direkt marketing anyagokat semmilyen körülmények között nem küldünk Önnek.

A weblap böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat cégünk kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A weblap oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja cégünk általános szerződési és vásárlási feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Vonatkozó jogszabályok

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
  • Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény;
  • Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.


Adatvédelmi Nyilvántartási szám: NAIH-54149/2012. (Adatkezelés megnevezése: hírlevél küldése céljából kezelt adatbázis. www.szerver.hu és www.realcom.hu weboldalak üzemeltetése, hírlevél küldése.)

Kijelentjük, hogy a www.realcom.hu weplapot működtető Real.Com-94 Informatikai Kft. birtokolja az oldalakon látható információkat. A www.realcom.hu oldalainak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a www.realcom.hu oldalairól származó információk, cikkek engedély nélküli árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése! A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Abban az esetben, ha valaki a www.realcom.hu oldalait, vagy bármelyik oldalának bármely részét saját webhelyén keretes alkalmazásként - mintegy saját oldalainak részeként - akarja futtatni, akkor ki kell kérnie a Real.Com-94 Informatikai Kft. engedélyét. Minden olyan ránk mutató hivatkozás alkalmazása ellen fellépünk, amely árt a www.realcom.hu és a Real.Com-94 Kft. hírnevének és érdekeinek.


Minősítéseink

Intel Server Integrator 2011

Intel Technology Provider Gold 2020

Netapp Silver Partner

Kingston Official Partner

Microsoft Kisvállalati Termékspecialista

Partnerünk

Servergarden Kft

 

Keressen bennünket Ha bármilyen kérdése van, vagy konkrét és részletes árajánlatra lenne szüksége,
írjon: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy hívja kollégánkat: +36 (30) 525-2969