Adatvédelmi nyilatkozat

Cégünk, a Real.Com-94 Informatikai Kft. számára kiemelt fontosságú cél a www.realcom.hu weblap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük, és gondoskodunk azok biztonságáról. Esetleges regisztrációját, és ezzel együtt minden személyes adatát írásos kérés esetén bármikor töröljük. A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell eljuttatni. A Real.Com-94 Kft. a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat. A Real.Com-94 Kft. az Ügyfél kérésére a Real.Com-94 Kft. által kezelt személyes adataival kapcsolatban tájékoztatást ad, illetve azokat az Ügyfél kérésére módosítja.

A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat a www.realcom.hu weplapot üzemeltető Real.Com-94 Informatikai Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevélre feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat. A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják.

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is. Kizárólag a www.realcom.hu weblaphoz kapcsolódó információkat továbbítjuk hírleveleinkben. Más cégek által szponzorált cikkeket, direkt marketing anyagokat semmilyen körülmények között nem küldünk Önnek.

A weblap böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat cégünk kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A weblap oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja cégünk általános szerződési és vásárlási feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Vonatkozó jogszabályok

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
  • Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény;
  • Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.


Adatvédelmi Nyilvántartási szám: NAIH-54149/2012. (Adatkezelés megnevezése: hírlevél küldése céljából kezelt adatbázis. www.szerver.hu és www.realcom.hu weboldalak üzemeltetése, hírlevél küldése.)

Kijelentjük, hogy a www.realcom.hu weplapot működtető Real.Com-94 Informatikai Kft. birtokolja az oldalakon látható információkat. A www.realcom.hu oldalainak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a www.realcom.hu oldalairól származó információk, cikkek engedély nélküli árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése! A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Abban az esetben, ha valaki a www.realcom.hu oldalait, vagy bármelyik oldalának bármely részét saját webhelyén keretes alkalmazásként - mintegy saját oldalainak részeként - akarja futtatni, akkor ki kell kérnie a Real.Com-94 Informatikai Kft. engedélyét. Minden olyan ránk mutató hivatkozás alkalmazása ellen fellépünk, amely árt a www.realcom.hu és a Real.Com-94 Kft. hírnevének és érdekeinek.