Fujitsu PRIMERGY rack szerverek

Érvek a Fujitsu PRIMERGY szerverek mellett

Az infokommunikációs technológiai (IKT) piacon vezető pozícióval rendelkező Fujitsu a technológiai termékek, megoldások és szolgáltatások teljes választékát kínálja. A Fujitsu ösztönzi az emberközpontú intelligens társadalom megteremtését, amelyben az emberek, az információ és az infrastruktúra integrációja viszi előre az innovációt. Célunk, hogy tapasztalatainkat hasznosítva és az IKT-ben rejlő lehetőségeket kiaknázva, ügyfeleinkkel együtt alakítsuk a társadalom jövőjét.

Mindez a Fujitsu PRIMERGY szerverrendszerekre is érvényes. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legújabb komponenseket és innovációkat építsük be szervereinkbe. A piaci trendekre és – ami még ennél is fontosabb – ügyfeleink igényeire reagáló PRIMERGY szerverek kiváló teljesítményükről, kivételes megbízhatóságukról és elsőrangú hatékonyságukról ismertek. Átfogóan és behatóan teszteljük őket, folyamatosan garantálva ezzel az iparági normákat meghaladó csúcsminőséget:

Japán tervezés, német gyártás, kell ennél jobb?!

 

Fujitsu Server PRIMERGY RX1330 M4 PRIMERGY RX1330 M4

A Fujitsu PRIMERGY RX1330 M4 1U magas rack szerver, egyprocesszoros létére elképesztő potenciállal rendelkezik, mégis kis költségvetésű, de nagy energiahatékonyságú megoldás. Az RX1330 M4 szerver az infrastruktúra- és kommunikációs alkalmazásokra optimalizált. Maximális kiépítésben 128GB memória nem kérdés, hogy virtualizációs feladatokra is alkamassá teszi a szervert. 2,5"-os, vagy 3,5"-os, akár hagyományos, akár NVMe PCIe SSD-k, vagy nagy kapacitású merevlemez-meghajtók is installálhatók. A Hot-Swap diszkeknek és a redundáns Hot-Plug tápegység moduloknak köszönhetően megfelel a legmagasabb szintű rendelkezésre állási igényeknek is.
Ha a legkomolyabb egyprocesszoros 1U rack szerverre van szüksége ne keressen tovább!

Fujitsu Server PRIMERGY RX2530 M5 PRIMERGY Rack Server RX2530 M5

A Fujitsu PRIMERGY RX2530 M5 kétfoglalatos szerver a legújabb nagyteljesítményű komponensekkel és ECC hibajavító DDR4 memóriával helytakarékos 1U magas házban – ideális a virtualizációhoz és a felhőalapú működéshez. Egyenként akár 28 fizikai magos Intel® Xeon® Scalable (2nd Gen) processzorok gondoskodnak a kiemelkedő teljesítményről, redundáns modulok pedig a biztonságról a scale-out architektúrákban. 4x 3.5"-os, vagy 8x 2.5"-os Hot-Swap fiókos változatban is rendelhető és természetesen SSD-kkel, vagy NVMe PCIe SSD-kkel is konfigurálható.

Fujitsu Server PRIMERGY RX2520 M5 PRIMERGY Rack Server RX2520 M5 2.5-inch

A Fujitsu PRIMERGY RX2520 M5 egy 2U méretű, a sokoldalúság és a bővíthetőség középpontba helyezésével minden üzleti alkalmazás esetén optimális, kétfoglalatos rack szerver, ami akár 16 merevlemezes meghajtót, akár 6 PCIe Gen 3 kártyát és akár 768 GB RAM-ot támogat. Az új Intel® Xeon® Scalable (2nd Gen) termékcsalád csúcsteljesítményének és az elérhető bővítőkészleteknek köszönhetően az RX2520 M5 a jövő kihívásainak való megfelelést is biztosítja.


De miért érdemes a Fujitsu PRIMERGY szerver- rendszereit választani?

A PRIMERGY hardverek rendelkezésre állása kimagasló. Szervereink működését üzem közben cserélhető komponensekkel ellátott, redundáns rendszer és átfogó távfelügyeleti funkciók támogatják. Rengeteg minőségi vizsgálatot végzünk, hogy fenntartsuk a PRIMERGY szerverek minőségét, stabilitását, és ne csupán megfeleljünk az iparági szabványokban foglalt követelményeknek, hanem túl is teljesítsük őket.


 Az iparág legteljesebb portfóliója
  Az egy kaptafára készült megoldások nem mindenhol működnek. Legyen szó bármekkora vállalatról – több telephelyet fenntartó nagyvállalatról vagy korlátozott irodatérrel és költségvetéssel rendelkező kis- vagy középvállalatról – a megfelelő szerver birtokában az IT úgy tudja támogatni az üzleti működést, ahogy Ön azt mindig is elképzelte. A Fujitsu az iparág legteljesebb portfólióját kínálja szabványos x86-os szerverekből – torony- és rackszerverekből (TX és RX) és moduláris szerverekből (CX).
 Kompromisszumoktól mentes teljesítmény
A Fujitsu a hivatalos szerverteljesítmény-benchmarkok szerint több területen is évek óta piacvezető pozícióval rendelkezik (pl. virtualizáció, SAP, energiahatékonyság, online tranzakciófeldolgozás). Ez azt jelenti, hogy a Fujitsu szerverei birtokában az ügyfelek kisebb IT-infrastruktúrával is el tudják látni a bővülő feladatterhelést.
 Jövőkész rendszerkialakítás
Az elmúlt 25 év fejlesztéseinek köszönhetően szervereink képesek kielégíteni napjaink felgyorsult világának követelményeit és kezelni az ügyfeleknél jelentkező kihívásokat. Ez a helyben telepített és a külső helyszínen üzemelő, a fizikai és a virtualizált rendszerekre egyaránt érvényes. Áttörést jelentő technológiákat szállítunk a digitális átalakulás fejlett igényeihez – például nem felejtő memóriát, kvantumtechnológia által inspirált adatfeldolgozási és „edge” számítástechnikai megoldásokat.
 Egyszerűbb IT-működés
A Fujitsu ökoszisztémája túlmutat a hardverek szállításán. A számítási, adattárolási és hálózati erőforrások működésére is kiterjedő adminisztrációs és felügyeleti eszközöket (pl. Infrastructure Manager, ISM) bocsátunk rendelkezésre a komplexitás, a munkaigény és a költségek csökkentése céljából.
 A legmagasabb szintű megbízhatóság
A PRIMERGY hardverek rendelkezésre állása kimagasló. Szervereink működését üzem közben cserélhető komponensekkel ellátott, redundáns rendszer és átfogó távfelügyeleti funkciók támogatják. Rengeteg minőségi vizsgálatot végzünk, hogy fenntartsuk a PRIMERGY szerverek minőségét, stabilitását, és ne csupán megfeleljünk az iparági szabványokban foglalt követelményeknek, hanem túl is teljesítsük őket.
 Páratlan megoldás- és szolgáltatásportfólió
Saját és partnertechnológiák integrálásával komplett megoldásokat készítünk. Ezeket a Fujitsu és a vezető felhőszolgáltatók szolgáltatásaival kiegészítve teljes körű megoldásokhoz juttatjuk az ügyfeleket. Így csökkentjük a projektek átfutási idejét és kockázatát az adatközpontok megújítása során. A PRIMERGY szerverek képezik az új IT-infrastruktúrák bevezetését gyorsító és megkönnyítő FUJITSU PRIMEFLEX integrált rendszerek átfogó portfóliójának alapját.
 Megfelelő megoldások az IT-infrastruktúrához
Ha egyszerre akarnak elérni maximális teljesítményt, teljesíteni kívánják a szigorú SLA-kat, és el szeretnék kerülni a felesleges leállásokat, a szervezeteknek optimális infrastruktúrára van szükségük, méghozzá rövid időn belül. A komponensek megfelelő kombinációjából álló PRIMERGY szerverek támogatják az alapvető szerverinfrastruktúrát, és konkrét feladatokhoz vagy alkalmazásokhoz igazíthatók.
 Zökkenőmentes integráció és optimalizálás
Egykapus beszerzést biztosítunk: azaz Fujitsu esetében minden elem egyetlen szállítótól megvásárolható. Globális partnerhálózatunkkal a rendszer életciklusának valamennyi szakaszát képesek vagyunk támogatni, csökkentve ezzel a költségeket, lerövidítve a projektek átfutási idejét, és tovább javítva az alkalmazások és szolgáltatások rendelkezésre állását. Ráadásul a PRIMERGY szerverek zökkenőmentesen integrálhatók az általánosan elterjedt nagyvállalati felügyeleti és a szállítóspecifikus szerverfelügyeleti megoldásokkal.