KKV-k számára is nagyvállalati hibrid felhőt!

A vállalatok felköltöztetnek bizonyos munkafolyamatokat a felhőbe, hogy pénzt takarítsanak meg, növeljék a hatékonyságot és innováljanak. Ugyanakkor bizonyos munkafolyamatoknak helyben (on-premise) kell maradniuk törvényi megfelelőség, alacsony késleltetés (low latency) vagy egyéb üzleti vagy technikai okok miatt. Miközben a szervezetek olyan költséghatékony megoldásokat keresnek, amelyek hibrid képességeket hoznak a meglévő adatközpontjukba, elkötelezettek vagyunk, hogy nagyobb választékot és legjobb megoldást kínáljuk számukra a hibrid igényekhez. Akár KKV szinten is.

A vállalati informatikai vezetők döntő többsége
- a Flexera™ State Of The Cloud tanulmánya szerint épp 90% -
a hibrid felhőre összpontosít, mint IT infrastruktúrájuk optimális modelljére.
Ügyfeleink az Azure Stack család megoldásait használják hibrid felhős feladatok megoldására az adatközpontokban, a távoli irodákban és a szélső helyeken (edge). Az ügyfelek választhatnak és rugalmasan futtathatnak hibrid alkalmazásokat az Azure Stack Hub segítségével, amely az Azure konzisztens, és futtatható csatlakoztatva vagy leválasztva is. Nagy teljesítményű virtualizáció lehetséges on-premise az Azure Stack HCI-vel vagy egy intelligens számítást és mesterséges intelligenciát (AI) biztosító Azure-felügyelt eszközzel a széleken az Azure Stack Edge segítségével.

Microsoft Azure Arc

Az Azure Stack HCI-t szállítjuk, a legújabb generációt (21H2),

amely olyan Azure szolgáltatás, hogy egyesíti a hiperkonvergált infrastruktúra (HCI) kiváló ár/teljesítményét a natív Azure hibrid képességekkel, így lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy egyszerű, mégis enterprise teljesítményű, hibatűrő virtualizált hibrid rendszerhez jussanak.

Keressen bennünket egy ingyenes konzultációért!

Meghallgatjuk, milyen feladatai és IT kihívásai vannak és javaslatot adunk, mi lehetne az optimális felhős megoldás.

Tel: 06 (30) 525-2969, Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

elválasztó vonal

Azure felhő, hibrid kialakítással

Az új Azure Stack HCI megoldás egy natív Azure-szolgáltatás, amely a legújabb biztonsági, teljesítmény- és hibrid fejlesztéseket biztosítja az ügyfeleknek. Integrált felügyeleti és műveleti élményt biztosít az Azure-ral, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy közvetlenül az Azure Portalról kezelhessék az Azure Stack HCI-telepítéseket és az Azure-erőforrásokat. Az ügyfelek több klasztert is figyelemmel kísérhetnek, monitorozhatják és menedzselhetik az Azure Stack HCI -n futó virtuális gépeket, vagy Kubernetes konténereket, applikációkat is.
azure stack hci rétegek
Az IT-rendszergazdák új telepítési varázslót használhatnak az Azure Stack HCI klaszter gyors beállításához, az Azure-hoz való csatlakozáshoz. Kihasználhatják az Azure Stack HCI natív integrációjának előnyeit olyan alapvető Azure szolgáltatásokkal, mint például az Azure Backup, az Azure Security Center és az Azure Monitor. Így az ügyfelek könnyedén kihasználhatják az Azure hibrid fejlett felügyeleti képességeit.

Vállalati szintű és nagyszerű ár/teljesítmény

Rugalmasságot biztosítunk az ügyfeleknek: akár kisebb konfigurációkkal, például távoli és fiókirodákhoz, de akár enterprise méretezéssel is nagyvállalati telepítésekhez. A rugalmas előfizetési modell lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy igényeiknek megfelelően optimalizálják a költségeket. Például egy fiókirodai forgatókönyv szerint, két 8 magos szerverrel és 16 virtuális géppel lényegesen olcsóbb - az Azure Stack HCI előzetes költsége 2,5-szer alacsonyabb - mint a mai piacon lévő egyéb HCI-megoldások esetén.

Abban szeretnénk segíteni az ügyfeleinket, hogy pénzt takarítsanak meg, miközben kiemelkedő teljesítményt kapnak. A korai benchmarking azt mutatja, hogy az Azure Stack HCI bemeneti/kimeneti műveletei másodpercenként (IOPS) gond nélkül indulhatnak akár negyedmillóról két szerver alkalmazásával (2-nodes) és több mint egymillió kérés/másodpercet is elérhetik 4 szerverrel (4-nodes) - mindkettő összhangban van az iparág vezető teljesítményével.

Az egyik legfontosabb funkció, amely része a megoldásnak, a Stretched Cluster, amely natív magas rendelkezésre állást (HA) és katasztrófa utáni helyreállítást biztosít, így a klasztert egyszerűen egyetlen telephelyről több telephelyre - akár más-más városokban - is kiterjesztheti.
tároló replikáció - Stretch Cluster

Ismerős menedzsment és műveletek

Az informatikai csapatok az Azure, a Windows Server és a Hyper-V ismereteire és tapasztalataira építve futtathatják és üzemeltethetik az Azure Stack HCI-t. Az ügyfelek ismerős eszközökkel, például a Windows Server Felügyeleti Központtal vagy az Azure Portallal kezelhetik és figyelhetik a telepítés erőforrásait. A felügyeleti feladatok teljesen mértékben szkriptelhetők a népszerű, többplatformos Windows PowerShell keretrendszerrel.

A hardver és a telepítési lehetőségek kiválasztása

Az Intellel együtt dolgozunk azon, hogy az Azure Stack HCI-t az ügyfeleink igényeinek megfelelő, validált hardvermegoldások széles skáláján tudjuk ajánlani és szállítani. Ezek a validált megoldások szabványosított referencia-architektúrán alapulnak, amelyet a Microsoft és az Intel támogatnak. Az Azure Stack HCI-t akár előtelepítve is tudjuk szállítani a kiválasztott konfiguráción. Ez az Intel Select Solutions: validált hardver konfiguráció.

Modernizálja adatközpontját

Az Azure Stack HCI hihetetlenül hatékonyan használható a meglévő adatközpontok modernizálására a nagy sűrűségű virtualizációval és tárolással. Ez ideális megoldás azoknak a szervezeteknek, amelyek csökkenteni szeretnék adatközpont-költségeiket. Különösen igaz ez a régebbi hardverek vagy SAN környezetek esetében, modern, hiperkonvergált infrastruktúrával, mind CAPEX megtakarítással, mind az Azure-ból történő központi felügyelet révén elért hatékonysággal.
Intel Select Solutions logo
A bankok, a kiskereskedelmi üzletek, a gyáregységek és a különálló telephelyek a hardverek széles választékából választhatnak, a kisebb szerver rendszerektől a enterprise osztályú hardverekig, hogy olyan megoldásokat futtassanak, mint a virtuális asztali infrastruktúra (VDI) vagy a nagy teljesítményű SQL szerver környezetek, amelyeket egyetlen központi vezérlő felügyeli az erőforrások és a klaszterek kezelését az Azure-on keresztül.

Intel Select Solutions és Azure Stack HCI

Keressen bennünket egy ingyenes konzultációért!

Meghallgatjuk, milyen feladatai és IT kihívásai vannak és javaslatot adunk, mi lehetne az optimális felhős megoldás.

Tel: 06 (30) 525-2969, Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.