Azt gondolja, hogy az informatikai kereskedő és webes fejlesztő cégek többé-kevésbé ugyanazt a szolgáltatást nyújtják? Hadd mutassak rá néhány különbségre.

 

A Real.Com-94 Informatikai Kft. párhuzamosan több szegmensben működik:

  • Intel Xeon szerverek építése és forgalmazása
  • Fujitsu PRIMERGY TX és RX Xeon szerverek forgalmazása
  • Intel alkatrészek, SSD-k, RAID vezérlők kereskedelme
  • NetApp Storage szerver konfigurációk forgalmazása.
  • Microsoft szervermegoldások kis- és középvállalatok számára.

Mindegyik szegmensben rendelkezünk professzionális szakemberekkel, akik képesek a nagyvállalatoknál szerzett tapasztalatok alapján kulcsrakész rendszereket szállítani az árérzékeny kis- és középvállalati szektornak. Munkánk gyors, hatékony és pontos. A legújabb és a leginkább Önnek testreszabott technológiákat ajánljuk az Ön vállalkozásának. A tervezés után megvalósítjuk közös elképzeléseinket, amit gyorsan és könnyedén érünk el a közös fejlődés érdekében.

Intel Technology Provider GoldArany minősítésű Intel partneri státuszunk évek óta bizonyítja elkötelezettségünket az Intel szervertermékei iránt. Az Intel kiemelt támogatása jelentősen megkönnyíti partnereink kiszolgálását és az esetleges garanciális ügyintézést az un. AWR (Advanced Warranty Replacement - Cross Ship), vagyis haladéktalan garanciális csere segítségével.

Microsoft Kisvállalati TermékspecialistaMicrosoft Kisvállalati Termékspecialista minősítésünk révén olyan hírekhez és tartalmakhoz, valamint exkluzív eszközökhöz és erőforrásokhoz férhetünk hozzá, amelyek segítségével Microsoft-technológiákra épülő megoldásokat kínálhatunk irodák, kisvállalatok számára. Az aktuális Microsoft licenszelési szabályok ismerete lehetővé teszi számunkra, hogy a szükséges Microsoft szoftvereket az adott körülményeknek megfelelő ideális licenszelés mellett tudjuk biztosítani az Ön cége számára.

NetApp Silver partnerA NetApp Ezüst Partneri együttműködésre épülő megközelítésnek köszönhetően, ahol is a NetApp szakemberekkel egy csapatként közösen dolgozunk az adott cél érdekében, időben és költségterveken belüli megoldásokat vagyunk képesek szállítani megrendelőinknek. A globális és helyi támogatás érdekében saját közvetlen szolgáltatásokat is biztosítunk ügyfeleink számára, magas színvonalú támogatást biztosítva.

A mottónk "Szakértelmet a megvalósításhoz!" napi emlékeztető számunkra, hogy valóban hozzáadott értéket szállítsunk a partnereinknek.


Minősítéseink

Intel Server Integrator 2011

Intel Technology Provider Gold 2020

Netapp Silver Partner

Kingston Official Partner

Microsoft Kisvállalati Termékspecialista

Partnerünk

Servergarden Kft