Üzleti koncepció

Azt gondolja, hogy az informatikai kereskedő cégek többé-kevésbé ugyanazt a szolgáltatást nyújtják? Hadd mutassak rá néhány különbségre.

 

A Real.Com-94 Informatikai Kft. párhuzamosan több szegmensben működik:

  • Intel Xeon szerverek és munkaállomások építése és forgalmazása, támogatása
  • Fujitsu PRIMERGY TX és RX Xeon szerverek forgalmazása
  • Intel alkatrészek, SSD-k, RAID vezérlők kereskedelme
  • NetApp Storage szerver konfigurációk forgalmazása.
  • Hibrid Felhőmegoldások tervezése és kivitelezése kis- és középvállalatok számára.

elválasztó

Munkánk gyors, hatékony és pontosMindegyik szegmensben rendelkezünk professzionális szakemberekkel, akik képesek a nagyvállalatoknál szerzett tapasztalatok alapján kulcsrakész rendszereket szállítani az árérzékeny KKV szektornak. Munkánk gyors, hatékony és pontos. A legújabb és testreszabott technológiákat ajánljuk kollégáinak és az Ön vállalkozásának.


Gyors reagálásAz informatikai döntéshozók manapság úgy tartják, hogy olyan bevált technikai infrastruktúrával szeretnék maximalizálni a költségvetésüket, amely hosszú távú értéket és megbízhatóságot teremt. Rendszeresen segítjük ügyfeleinket az infrastruktúra tervezésében, beszerzésében, megvalósításában, integrálásában és a munkafolyamatok optimalizálásában.

Az ideális informatikai megoldás azonban további szempontokat is magában foglal!


technológiai szakértelemEgy nem tervezett leállás, vagy a rendszer szakszerűtlen hibaelhárítása megszakíthatja az üzleti folyamatokat, és akár bevételkiesést is okozhat. Ezen okok miatt ügyfélszolgálatunk mindig készen áll az ügyfelek bejelentéseire, ha váratlan kihívások merülnének fel. Intel Data Center Gold partnerként a hosszú évek alatt szerzett szerver és felhős tapasztalatainkra építve további szolgáltatásokat nyújtunk az ügyfelek számára. Intel Premier támogatási szolgáltatóként (PSP) világszínvonalú helyszíni támogatást kínálunk. Az Intel előminősítette és kiképezte kollégáinkat Intel szervertermékei területén, hogy a modern vállalkozások számára mélyreható műszaki ismereteket felhasználva kiváló ügyfélszolgálatot nyújthassunk.


Helyszíni hibaelhárításArany minősítésű Intel partneri státuszunk évek óta bizonyítja elkötelezettségünket az Intel szervertermékei iránt. Az Intel kiemelt támogatása jelentősen megkönnyíti partnereink kiszolgálását és az esetleges garanciális ügyintézést az un. AWR (Advanced Warranty Replacement - Cross Ship), vagyis haladéktalan garanciális csere segítségével.


Microsoft Kisvállalati Termékspecialista minősítésünk révén olyan hírekhez és tartalmakhoz, valamint exkluzív eszközökhöz és erőforrásokhoz férhetünk hozzá, amelyek segítségével Microsoft-technológiákra épülő megoldásokat kínálhatunk irodák, kisvállalatok számára. Az aktuális Microsoft licenszelési szabályok ismerete lehetővé teszi számunkra, Kisvállalati Termékspecialistahogy a szükséges Microsoft szoftvereket az adott körülményeknek megfelelő ideális licenszelés mellett tudjuk biztosítani az Ön cége számára.


NetApp Silver partnerA NetApp Ezüst Partneri együttműködésre épülő megközelítésnek köszönhetően, ahol is a NetApp szakemberekkel egy csapatként közösen dolgozunk az adott cél érdekében, időben és költségterveken belüli megoldásokat vagyunk képesek szállítani megrendelőinknek. A globális és helyi támogatás érdekében saját közvetlen szolgáltatásokat is biztosítunk ügyfeleink számára, magas színvonalú támogatást biztosítva.

A mottónk "Szakértelmet a megvalósításhoz!" napi emlékeztető számunkra, hogy valóban hozzáadott értéket szállítsunk a partnereinknek.