Storage szerverek

Összesen három új tároló tűnt ma fel a NetApp kínálatában, ebből kettő teljesen új típus, a harmadik pedig egy meglevő rendszer frissítése.

Netapp E5500 tároló

Új tárolókkal bővítette E-sorozatú rendszereinek kínálatát a NetApp. Ennek a termékvonalnak az érdekessége, hogy az LSI külső tárolókkal foglalkozó üzletágának, az Engeniónak a felvásárlásával jött létre. A nagyvállalati alkalmazások alá továbbra is a FAS sorozatú modelleket ajánlja a NetApp, amelyek ONTAP operációs rendszere kifinomult trükkökre képes, az E-sorozatú eszközök SANtricity szoftvere ennél némileg egyszerűbb, cserébe a termékek is hozzáférhetőbb árat kaptak.

a NetApp Data ONTAP a világelső tároló oprendszer

NetApp FAS2220 tároló

A FAS3220 a középkategóriás termékcsalád (FAS3200) kisebbik típusa, amelyen elérhető a teljes NetApp adatvédelmi és intelligens adatkezelési szoftver portfolió. Egyaránt alkalmas középvállalati központi tárolónak ugyanúgy, mint nagyvállalati környezetben egy kritikus szolgáltatáshoz céleszköznek.

NetApp FAS2240-2 tároló

A FAS2000-es sorozat korábbi tagjainak kivonásával, valamint a FAS2040 újrapozicionálásával a FAS2240 tároló a NetApp kis- és középvállalati portfoliója közepén helyezkedik el, kiemelkedően jó ár/kapacitás arány mutatójával. A legújabb szoftver licenszelési szabályok szerint immáron az összes SAN és NAS protokoll az alap árban jár az eszközzel: FCP, iSCSI, CIFS, NFS!

NetApp FAS2220 tároló

A FAS2220 a NetApp új belépő szintű tárolórendszere, amelyen elérhető a NetApp teljes integrált adatvédelmi és intelligens adatkezelési szoftver portfoliója. Az új szoftver licenszelési szabályok szerint az összes SAN és NAS protokoll az alap árban jár az eszközzel: iSCSI, CIFS, NFS (az FCP nem értelmezhető, mivel nem rendelkezik FC csatolóval)

A FAS2220 egyaránt alkalmas kisebb vállalat konszolidált (Windows / VMware) központi tárolójának ugyanúgy, mint egy nagyobb rendszerhez céleszköznek (pl. fájlszerver vagy backup szerver).

NetApp FAS3020 tároló

A NetApp tároló konfigurációi, a legmodernebb tároló technológiát rejtik magukban. Ha még mindig a szerverek belső diszkjein tárolja az adatait, akkor itt az ideje, hogy Ön is élvezze a központosított adattárolás előnyeit: az optimális helykihasználást, az átlátható és rugalmas tárterület kiosztást, a garantált adatbiztonságot, a szerverektől függetlenített adatokat és egyszerűbb mentésüket!