Intel HPC szerverek

Intel R2000LH és R2000LT 2U rack szerver (Swan Peak)

Intel logoCsúcsokat döngető teljesítmény, Megbízhatóság és szervízelhetőség. Ezek a legfőbb jellemzői a négyutas, vagyis maximálisan négy Intel E5-4600 processzoros 2U magas rack szervernek. Az Intel R2300LH2/R2300LT2 szerver rendszerek kompromisszummentes teljesítményt és "Mission Critical" szerverekhez szükséges megbízhatóságot nyújtanak a legmagasabb szintű elvárásoknak megfelelően.

Akár 1.5TB(!) memória is installálható az alaplapi 48 memória szlotra. Hat darab PCIexpress Gen3 x16 csatlakozó, két Intel expanziós csatoló ad lehetőséget további dual 1Gbe, vagy 10Gbe hálózati csatolók bővítéséhez. A megbízhatóságot többszörös redundancia biztosítja, ennek egyik alappillére a 11 darab (7 előlapi és 4 belső) Hot-Swap redundáns 40mm-es duplarotoros ventillátor a melegedési hibák elleni védelem érdekében. A további hibatűrést a redundáns, 1600W 80+ Platinum hatásfokú szintén Hot-Swap tápegységek biztosítják. Több, mint 150 szenzor gondoskodik a teljes rendszer melegedés-, feszültség- és hibavédelméről, a kompromisszummentes rendelkezésreállásról.

A hasonló kétutas szervereknél kétszer nagyobb számítási teljesítménnyel (lebegőpontos teljesítmény, FLOPS) rendelkező Intel R2300LH2/R2300LT2 rendszerek a legmagasabb igényű HPC alkalmazások biztos pillérei. Vitathatatlanul Enterprise kategóriás kiszolgálók az ennek megfelelő felülmúlhatatlan teljesítménnyel és megbízhatósággal.

 
 
Szerver.hu Akciók Kapcsolat